skip to Main Content
Elbilsladdare

Elbilsladdare

Går du i tanken att köra en elbil och vill du installera en ladd station hemma? Vi installerar elbilsladdare så att du enkelt och säkert kan ladda din elbil eller laddhybrid hemma. Vi hjälper dig att hitta rätt laddare anpassat till fastighetens förutsättningar.
Vi kan leverera de flesta laddboxar på marknaden.

Det finns många fördelar med att ha en egen elbilsladdare hemma och risker om man inte installerar en. En ladd station laddar med högre effekt och laddar därmed bilen snabbare. En ladd station är säkrare att ladda från eftersom den kommunicerar eventuella fel och stoppar laddningen när batteriet är fullt.
De flesta elbilar kan också laddas via ett vanligt vägguttag, det duger som tillfälligt lösning men den är inte utformad att tåla en hög belastning under en längre tid. Det kan resultera i värmebildning vilket innebär brandrisk. Både kabel och kontakten kan slitas vid längre användning.
Därför är det ett säkert val att installera en elbilsladdare som installeras av en godkänd installatör. Vi samarbetar med olika leverantörer av laddboxar och ser gärna över dina möjligheter för installation.
För mer information eller en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss. Elbilsladdare kallas också för grön teknik och ger rätt till avdrag för kostnader på både material och arbetstimmar. Mer information om grön teknik finns på Skatteverkets hemsida.

Elbilsladdare Laddbox
Back To Top